[vc_row][vc_column][vc_column_text]China-Top15-Online-Retailers-by-Unique-Visitors-in-2014Online shopping wordt met de dag populairder en is momenteel één van de snelst groeiende web-activiteiten in China. De vraag naar goedkopere producten is gestegen en online winkels geven een goede vergelijking weer aan de consumenten. Bovendien hebben Chinese consumenten tegenwoordig een voorkeur voor geïmporteerde producten. Ze zien het als een veiligere optie en kiezen bij bepaalde productcategorieën ook eerder voor Westerse merken, zoals babyvoeding. Uit onderzoek blijkt dat de huidige online transacties een waarde hebben van 13 biljoen Yuan ($ 2,09 biljoen). Een goed voorbeeld van de groeiende e-commerce markt is de Singles Day op 11 november, ook wel bekend als het grootste online shopping festival van het jaar. Na afloop van de 24-uur durende verkoop periode, gaf de e-commerce gigant Alibaba aan dat er een nieuw record behaald is met een totale besteding van $ 9,3 miljard. De totale besteding is met 60 procent toegenomen ten opzichte van 2013. De autoriteiten verwachten dat de e-commerce markt de nieuwe drijfveer zal zijn voor de economische groei in China.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categories: Nieuws

Subscribe to our Newsletter

Newsletter

Get in Touch

You can find us at:

Amsterdam Office

Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam
+31 (0)20 8932 533

Shanghai Office

上海市静安区大田路129号嘉发大厦A栋5G室
129 Datian Road, Jing’an District
Rm.5G/F Jiafa Building, 

+86 (131) 2090 2203

Contact Us

    Question

    Contact Us