[vc_row][vc_column width=”1/2″][dfd_single_image image=”562″ enable_link=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”40″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ sizing=”” sizing_wide=”” sizing_normal=”” screen_normal_spacer_size=”30″ sizing_tablet=”” screen_tablet_spacer_size=”20″ sizing_mobile=”” screen_mobile_spacer_size=”10″][vc_column_text]Terwijl de voorbereidingen op Single’s Day 2014 in volle gang waren, bracht een deel van het WebshopinChina.com team vorige maand een bezoekje aan het hoofdkantoor van Alibaba in Hangzhou. Hier hebben zij met Tmall Global management gesproken over een nauwe samenwerking om de aanwezigheid van Nederlandse merken op Tmall te vergroten. Het jaar 2015 biedt in ieder geval een mooi perspectief voor Nederlands e-commerce succes in China![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categories: Nieuws

Contact Us