[vc_row][vc_column][vc_column_text]Singles-day-alibaba-WICAfgelopen woensdag, 11 november, was het de grootste commerciële feestdag ter wereld genaamd Singles’ Day. De Chinese internetgigant Alibaba heeft deze dag omgetoverd tot een jaarlijks shopfestijn, waarbij dit jaar een omzet van €7,4 miljard is behaald.

Volgens Alibaba zijn bijna de helft van alle aankopen gedaan via mobiele telefoons, waarmee de trend van mobiel shoppen wordt bevestigd.

Dit jaar heeft Alibaba ervoor gekozen om de Singles’ Day campagne te lanceren op zowel het Chinese platform Tmall en het internationale platform genaamd AliExpress. Consumenten uit meer dan 217 landen hebben gebruik gemaakt van de hoge kortingen tijdens Singles’ Day. Inwoners uit Hong Kong, Verenigde Staten en Rusland hebben de meeste aankopen gedaan van alle international shoppers.

Meer dan 27,000 internationale merken hebben mee gedaan aan Singles’ Day, waaronder kledingwinkels Zara, Gap, Mango, North Face en de Amerikaanse groothandel Costco.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categories: Nieuws

Subscribe to our Newsletter

Newsletter

Get in Touch

You can find us at:

Amsterdam Office

Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam
+31 (0)20 8932 533

Shanghai Office

上海市静安区大田路129号嘉发大厦A栋5G室
129 Datian Road, Jing’an District
Rm.5G/F Jiafa Building, 

+86 (131) 2090 2203

Contact Us

    Question

    Contact Us